Reuverse Kelsey geselecteerd voor Nederlands vrouwenelftal O19

Featured Reuver Sport

Reuver – De Reuverse Kelsey Geraedts is geselecteerd voor het Nederlands vrouwen elftal O19 (Onder 19). KNVB-coach Jessica Torny had 29 speelsters opgenomen in de voorselectie van Vrouwen onder 19 voor het vierlandentoernooi in Zwitserland. De definitieve selectie werd maandag bekendgemaakt, op Facebook laat Kelsey met trots weten geselecteerd te zijn.

Geselecteerd voor Nederlandselftal O19😍 Van 11 tot 19 september naar Zwitserland❤️💪🏼 4 landentoernooi tegen Noorwegen, Zweden en Zwitserland🙏🏼 #trots

Geplaatst door Kelsey Geraedts op woensdag 6 september 2017

De 17-jarige Kelsey speelt al 4 jaar voor Borussia. Onder 15/ onder 16 en twee jaar onder 17 jaar. Sinds dit jaar zit ze in het eerste elftal van Borussia Mönchengladbach. Met de Nederlandse selectie mag zij het in Zwitserland opnemen tegen, Zweden (woensdag 13 september, 14.00 uur), Zwitserland (vrijdag 15 september, 19.15 uur) en Noorwegen (maandag 18 september, 19.15 uur).

Foto: Facebook Kelsey Geraedts
Tummers advertentie