Jasper Philipsen wint 5e etappe van de Olympia’s Tour in Reuver

Events Featured Offenbeek Sport

Offenbeek – De Belgische rijder Jasper Philipsen heeft zaterdag de 5e etappe van Olympia’s Tour met een eind sprint gewonnen. Aan de etappe deden 88 rijders mee. Reuvernaar Tim Meusen beleefde een eerste Olympia’s tour, met als 5e etappe een thuis wedstrijd in eigen dorp. Volgens de uitslagenlijst kwam hij als 46e over de finishlijn, en staat daarmee op een 69e plek van de Olympia’s tour. Het grensoverschrijdende parcours met passage’s in Offenbeek telde 129 kilometer. Klik hier voor de uitslagen.

Met als begin en finishpunt in Offenbeek ging de route via buitengebied Meerlebroek naar Swalmen, om vervolgens de grens over te steken met Brüggen, door via Bracht en terug de grens over bij de Witte Stein. Vervolgens via de Koelseweg richting Belfeld, via de Hoverheideweg door Ronckenstein heen terug naar de finishlijn.

De 6e etappe is Margraten – Noorbeek en telt een zware 173 kilometer door de heuvels van zuid-Limburg.

 

Tummers advertentie

Geef een antwoord