Jonge overvaller krijgt geen buit in Tegelen

112 Featured Tegelen

Tegelen – Een jonge overvaller heeft vrijdagmiddag geen slag weten te slaan bij de Lees- en Schrijfwinkel Timmermans in Tegelen. Even na drie uur kwam de jonge knaap tussen de 15 en 20 jaar de zaak aan de Kerkstraat binnen gestormd met twee wapens. Een medewerkster die achter de kassa stond maakte meteen duidelijk dat hij niets krijgt van haar, in woede sloeg hij op de kassa en ging er vandoor. Via een winkeliers-app werden collega’s gewaarschuwd. Er is aangifte gedaan door de winkeleigenaar.

Tegenover de Limburger laat de medewerkster weten “Hij had een klein pistool bij zich en trok ook een mes. Hij droeg een capuchon en zonnebril. Maar ik zei meteen dat hij niks kreeg. Daarop kreeg hij blijkbaar een kort lontje, sloeg op de kassa en ging ervandoor. De winkel stond bomvol. Ik ben gewoon weer klanten gaan helpen”. De politie verspreidde daarna een Burgernet bericht, zonder resultaat. Diverse getuigen zijn gehoord, indien er mensen de verdachte hebben zien rennen en mogelijk meer weten, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie