Formule1 auto van Max Verstappen in fanshop Swalmen

Featured Swalmen

Swalmen – De eerste formule 1 auto van Max Verstappen is vanaf vandaag te zien in de fanshop van Verstappen aan de Bosstraat in Swalmen. De fanshop van Verstappen opende in juni zijn deuren, waarna er snel attributen van Max te zien waren in de winkel. Nu is daar de Formule 1-auto aan toegevoegd, en wel de originele Scuderia Toro Rosso STR10, de auto waarin Max op 15 maart 2015 zijn Formule 1-debuut maakte tijdens de Grand Prix van Australië in Melbourne.

De toen 17-jarige coureur is daarmee tot op heden de jongste Formule 1-coureur ooit. In zijn tweede race op 29 maart in Maleisië finishte Max als zevende en scoorde hij zijn eerste punten, wederom als jongste Formule 1-coureur ooit, zo is te lezen op de fan-site.

Tummers advertentie