Schietpartij Blerick, twee gewonden naar het ziekenhuis

112 Blerick Featured

Bij een schietpartij in Blerick is vrijdagmiddag een persoon gewond geraakt. Later meldde zich nog tweede gewonde man, die werd gearresteerd.
Het schietincident gebeurde tegen 16:30 uur in de St. Willebrordstraat, naar verluidt in een bovenwoning boven een keukenzaak. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. Een arrestatieteam werd opgeroepen om in de woning te kijken of sprake was van meer slachtoffers en of er nog verdachten aanwezig waren.

Een man kwam vrijwillig en gewond naar buiten en werd aangehouden. De arrestant moest naar het ziekenhuis. Het arrestatieteam ging het pand binnen, maar trof daar niemand meer aan. De politie heeft de stadsbrug tussen Venlo en Blerick afgesloten voor verkeer. De politie zette bij de actie een helikopter in om goed overzicht te houden op het pand. De politie onderzoekt nu door wie en waarom er geschoten is.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Geef een antwoord