Bram Jacobs 3e keer lijsttrekker voor CDA Beesel.

Featured Gem. Beesel

Reuver – Voor de derde keer op rij zal Bram Jacobs lijsttrekker zijn voor het CDA in de gemeente Beesel. Het afdelingsbestuur droeg Jacobs begin augustus voor aan de leden van de afdeling als kandidaat lijsttrekker. De leden kozen op de ledenvergadering afgelopen vrijdag unaniem voor de 32 jarige Jacobs. Ook bij de komende gemeenteraadsverkiezingen zal Jacobs dus de lijstaanvoerder te zijn.

Op dit moment is Jacobs als wethouder Zorg & Welzijn bezig aan zijn tweede termijn. Hoewel zeker niet de makkelijkste portefeuille slaagt hij erin met een brede aanpak partners te betrekken bij het gemeentelijke beleid. Voorzitter Sjaak Selen is dan ook blij met het gegeven dat Jacobs beschikbaar is voor een volgende periode de kar te trekken voor het CDA. De afgelopen twee verkiezingen boekte het CDA tot tweemaal toe een verkiezingswinst. Met deze lijsttrekker en opnieuw een sterke lijst van goede kandidaten is, die stijgende lijn ook zeker de inzet voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

De komende tijd zal het CDA met lijsttrekker Bram Jacobs weer nadrukkelijk in gesprek met de gemeenschap de agenda voor de komende vier jaar uitzetten. Want dat doen we natuurlijk gewoon samen. Dus kom je hem tegen, wat ongetwijfeld ergens in Reuver, Beesel of Offenbeek lukt, twijfel niet en bespreek jouw wensen voor de toekomst van onze gemeente Beesel.

Tummers advertentie

Geef een antwoord