Koninklijke onderscheiding voor Har Hendrickx

Beesel Featured

Swalmen – Har Hendrickx uit Beesel is op 28 oktober 2017 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg de onderscheiding uit handen van burgemeester Petra Dassen-Housen tijdens de receptie ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de Handboogvereniging Soranus uit Boukoul in Swalmen.

Har kreeg de onderscheiding voor zijn grote inzet voor de handboogvereniging Soranus-Boukoul. Naast dat hij sinds 1979 secretaris voor deze vereniging is, was hij van 2003 tot 2005 vicevoorzitter, verzorgt hij sinds 1999 trainingen voor de jeugd en begeleidt hij de jeugdschutters naar wedstrijden.

Har staat altijd klaar en is bereid om te helpen bij diverse klussen. In 2002 en ook dit jaar (2017) was hij ook lid van de jubileumcommissie om de festiviteiten mede vorm te geven. Ook heeft hij veel research gedaan voor het jubileumboek

Tummers advertentie

Tagged