Bakkerij Pollen-Pubben failliet

Belfeld Featured Offenbeek Reuver

Reuver – De rechtbank in Roermond heeft woensdag het faillissement uitgesproken van de bekendste bakkerij in Reuver. Bakkerij Pollen-Pubben is failliet verklaard. De bakkerij had drie vestigingen, in Reuver, Offenbeek en Belfeld. Er waren 9 mensen werkzaam bij de bakkerij. De vestiging in Belfeld zou eind oktober al gesloten zijn. In het faillissement is een curator aangesteld, het is bij ons niet bekend gemaakt of er plannen en mogelijkheden zijn voor een doorstart.

De bakkerij was tientallen jaren bekend in de gemeenschap en was een waar begrip in de gemeenschap dankzij vele sponsenringen aan verenigingen. Veel oud basisschoolleerlingen zullen de bakkerij nog niet vergeten zijn, ze er hun eerste koekjes en pepernoten bakken. In 2013 waren zij in de race om de Leukste Bakker van Nederland te worden, de bakkerij eindigde uiteindelijk op de 14e plek.

Jammer dat de vestiging in Belfeld gesloten gaat worden. De aankondiging is wel heel kort dag.

Geplaatst door Leon Crommentuijn op zaterdag 28 oktober 2017

 

Op bezoek bij de bakker!Vanochtend waren de KERNgezond-kinderen van basisscholen De Triolier en Bösdael te gast bij…

Geplaatst door Maurice Graef op woensdag 18 januari 2017

 

De lambaerkes van Scouting Lambertus Reuver hebben een kei toffe rondleiding gehad bij bakkerij Pollen Pubben. Ze hebben…

Geplaatst door Gijs Huijbers op zaterdag 28 mei 2016

Tummers advertentie