Automobilist op de vlucht na ongeval op landsgrens

112 Featured Swalmen

Swalmen – Een automobilist is donderdagavond gecrashed op de Bosstraat in Swalmen bij de grensovergang. Die bleek namelijk in de laatste bocht voor de grensovergang een boom te hebben geschampt. Waarna de wagen nog vele meters door schoof de grens over, brokstukken van de auto lagen vele tientallen meters over de weg verspreid. Bewoners aan de Bosstraat hoorde de klap van de aanrijding en gingen onmiddellijk kijken, zij troffen een leeg voertuig aan, de mogelijkheid bestond dat de bestuurder uit het voertuig was geslingerd en alarmeerde de hulpdiensten. Omdat de auto op Duits grondgebied tot stilstand was gekomen, werden ook de Duitse hulpdiensten gealarmeerd.

De politie uit Duitsland zette de zoektocht naar de vermiste bestuurder voort met hulp van een speurhond en een helikopter. De zoektocht bleef zonder succes, de bestuurder en eventueel andere inzittenden zijn niet aangetroffen in de omgeving.

De auto zou volgens TV Ellef, mogelijk afkomstig zijn uit Zuid-Limburg. De Nederlandse politie onderzoekt of de auto mogelijk gestolen is en waar de bestuurder is gebleven, dat was bij het maken van dit bericht nog niet bekend. De grensovergang bij Swalmen bleef nog de hele donderdagavond afgesloten voor verkeer in beide richtingen.

Tummers advertentie