Schaatsbaan op kerstsfeermarkt in Offenbeek

Events Featured Offenbeek

Offenbeek – Veur Óffebek, de nieuwste projectgroep van Kernoverleg Offenbeek, organiseert op zaterdag 16 en zondag 17 december een programma vol gezellige en sfeervolle kerstactiviteiten. Op beide dagen is vanaf 12.00 de gratis (kunststof) schaatsbaan met eveneens gratis schaatsverhuur geopend. Ook is er natuurlijk voor elk wat wils op het gebied van lekker eten, drinken en muziek. ’s Zaterdags start er, na sluitingstijd van de buitenactiviteiten op het plein, een Christmas party bij de Paerssjtal en ’t Heukske.

Zondag 17 december om 14.00 opent niemand minder dan de enige echte kerstman de kerstsfeermarkt. Voor de aanwezige kinderen heeft hij een kleine attentie bij zich en uiteraard is hij graag bereid met hen op de foto te gaan. In de marktkramen worden allerlei producten passend bij de kerstsfeer uitgestald en aangeboden, waarbij ook de inwendige mens zeker niet wordt vergeten. Kernoverleg Offenbeek is aanwezig met een infostand en een team van Alpe d’HuZes vraagt aandacht voor het goede doel. Zanglust Vitaal verhoogt de kerststemming met een live optreden.

Dit jaar zal er dus volop kerstsfeer zijn in het centrum van Offenbeek. Er is voor het eerst geïnvesteerd in een sfeervolle kerstverlichting in de bomen rondom het centrumplein (kerkplein) en de traditionele kerstboom wordt weer, zoals inmiddels gebruikelijk, versierd met zelfgemaakte decoraties (het resultaat van de samenwerking van projectgroep Offenbeckerhof van Kernoverleg Offenbeek en vrijwilligers van PSW).

Tummers advertentie