Automobilist (28) komt om na verkeersongeval

112 Featured Venlo

Venlo – In de nacht van zaterdag op zondag is een automobilist om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval. Het gaat om een 28-jarige Venlonaar. De man reed richting het centrum van de stad toen het in een bocht op de Guliksebaan mis ging, de auto raakte van de weg, ontwortelde twee bomen en sloeg over de kop. Toegesnelde hulpdiensten konden de bijrijder, een man 35 uit Tilburg, tijdig uit het voertuig krijgen om naar het ziekenhuis te brengen, hulp voor de bestuurder mocht niet meer baten.

Het is onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, het KNMI heeft voor de provincie Limburg ‘code geel’ uitgegeven voor gladheid op de wegen. De politie onderzoek de toedracht van de aanrijding, uit eerste resultaten daarvan blijkt dat de bestuurder een hogeresnelheid had dan de toegestaande 50 kilometer per uur.

Tummers advertentie