Winterse neerslag zorgt voor problemen op de wegen

Featured Regio Venlo

Venlo – Grote hoeveelheid sneeuwval veroorzaakte vrijdagavond rondom Venlo flinke problemen op de snelwegen A73 en A67. Als gevolg van de gladheid gebeurde er diverse ongevallen, met veelal materiĆ«le schade. Op lange stukken van beide wegen kon het verkeer niet harder dan zo’n 50 kilometer per uur rijden. Ook waren lokale wegen met beperkte snelheid berijdbaar.

Strooiwagens stonden paraat om ingezet te worden in het noorden van de regio, de sneeuwbuien zakte uiteindelijk zuidelijk tot aan Beesel af. Extra sneeuwschuivers werden opgetrommeld om de snelwegen schoon te maken, na enige tijd had Rijkswaterstaat grote delen van de wegen vrij. Komende uren is er kans op korte sneeuwbuien, zondag wordt weer meer sneeuw verwacht.

Foto: David Dunnaway / A67 thv Maasbree bedekt met sneeuw
Tummers advertentie