Overvallers mishandelen medewerker cafetaria

112 Belfeld Featured

Belfeld – Een duo dat de frituur aan de Kerkstraat donderdagavond heeft overvallen zijn vooralsnog ontkomen aan de politie. Even voor tien uur ging het tweetal gekleed in het donker de zaak naar binnen met op een vuurwapen lijkend voorwerp en deden een greep uit de kassalade. Daarbij werd de medewerker achter de balie die dat wilde voorkomen dusdanig mishandeld dat een bezoek aan het ziekenhuis nodig was voor behandeling.  Of en hoeveel er buit is gemaakt, is niet bekend gemaakt. Nadien vluchtte het tweetal in de richting van de voetbalvelden.

Meteen na het misdrijf werden burgers in Belfeld die aangesloten zijn bij Burgernet gewaarschuwd om uit te kijken naar het duo, en mogelijke informatie door te geven via 112 of 0900-8844.

 

Tummers advertentie