Merchandise partner levert 110.000 euro op voor 3FM

Featured Swalmen

Apeldoorn – Al jaren is The Merchandise Company gevestigd in Swalmen, voorheen Mr. Present, merchandise partner voor 3FM Serious Request. De hele week was een team in Apeldoorn druk in de weer met de verkoop, en een team druk met de verzendingen gereedmaken in de webshop dat fysiek in Swalmen zit. Dit jaar leverde de verkoop van merchandise 110.000 euro op voor het goede doel.

Totaal haalde de actie van 3FM 5 miljoen euro op, daar komen nog donaties bij, aangezien er nog veilingacties lopen. Het geld dat met deze editie is opgehaald, zal ingezet worden voor het herenigen van verscheurde families in rampgebieden.

Het Glazen Huis heeft dit jaar een metamorfose heeft gekregen en twee telt verdiepingen. Verder bestaat het huis bijna helemaal uit glas om het publiek het idee te geven dat ze dichterbij staan dan ooit. Het ziet er ook echt uit als een huis met een driehoekig dak.

Dit jaar waren Domien VerschuurenAngelique Houtveen en Sander Hoogendoorn de bewoners van het Glazen Huis. Op de laatste dag kregen zij steun van diverse Radio2 DJ’s waaronder Gerard Ekdom.

Tummers advertentie