Ruiver.nl 2017 in cijfers

Featured Gem. Beesel Overige

Reuver – Nu 2017 bijna ten einde is, blikken wij terug in cijfers op het afgelopen jaar. Door technische aanpassingen en veranderde infrastructuur is de site beter bereikbaar geweest in vergelijking met andere jaren. In de tijd heeft de website 1.489.000 paginaweergaven verwerkt, 67% daarvan kwam via Twitter/Facebook bij een artikel.

Top-5 meest bekeken item’s
Examenstunt op Broekhin Swalmen loopt uit de hand (23.000x bekeken)
Persoon onder trein Heerstraat (15.000x bekeken)
Man met bijl wilt winkel binnenkomen (14.000x bekeken)
Dure Audi overdag gestolen in Offenbeek (13.000x bekeken)
Meisje gewond na val van hoaverboard (12.000x bekeken)

Verder is er op de achtergrond meer geautomatiseerd om de site meer informatie op de site te krijgen. Zo is er onlangs een koppeling gemaakt met evenementen op Facebook die geïmporteerd worden in de agenda.  Bekende organisatie’s zijn reeds verwerkt in het programma om nieuwe evenementen automatisch bij te werken wanneer beschikbaar. Zelf een publiekelijk evenement? Stuur de Facebook link door zodat wij hem handmatig kunnen toevoegen.

Voor het nieuwe jaar zijn wij opzoek naar versterking en inspiratie om de site verder te laten groeien. Zowel redacteuren als fotograven zijn nodig om nog meer actualiteiten op Ruiver.nl te plaatsen. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@ruiver.nl of een chat bericht via de Facebook-pagina.

Wij wensen alle lezers fijne feestdagen, en een voorspoedig 2018.

Tummers advertentie