Voetganger aangereden door auto

112 Featured Roermond

Roermond – Een voetganger is woensdagavond aangereden op de Terbaansweg in Roermond. De bestuurder van een personenauto wilde vanaf de Bredeweg de Terbaansweg inrijden, maar zag daarbij de overstekende voetganger mogelijk over het hoofd. De toedracht van het ongeval is ter plaatse door de politie onderzocht.

Omdat er meteen sprake was van ernstig letsel, werd ook een trauma helikopter richting Roermond gestuurd. Het slachtoffer is per ambulance naar de afrit van de A73 gebracht, waar op dat moment de trauma helikopter landde. Een trauma arts is vervolgens aan boord van de ambulance meegereden naar het ziekenhuis in Maastricht.

De oprit van de A73 bij de Koninginnelaan richting de Roertunnel is om die reden enige tijd afgesloten geweest voor verkeer.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie