Nieuwe pizzaria/grill in Beesel: Casa Roma

Beesel Featured

Beesel – Maandenlang werd er hard gewerkt aan de Monseigneur Theelenstraat, in het pand waar nog niet zo lang geleden friture de Eiermert zat. In het begin van 2016 werd de naam vastgelegd Casa Roma op het adres, een jaar later werd de drank en horeca-vergunning verleend. Maanden later kon eigenaar Omar Elaazzaoui met kerst de deuren openen van Casa Roma en is een Facebook-pagina aangemaakt.

Sinds de opening weten bekenden van Omar en hongerige Reuver en Beeselnaren Casa Roma al goed te vinden. Naast zitgelegenheid in de zaak, is het ook mogelijk om eten te laten bezorgen. Bestellen kan uitsluitend telefonisch. Online bestellingen wil Omar nog niet aan doen “daardoor zou alles duurder worden, voor de klant‘.

Met de carnaval voor de deur kan Casa Roma rekenen op drukke dagen. Vooralsnog heeft Omar de zaak 6 dagen in de week open, enkel op maandag is hij gesloten. Mogelijk dat met carnaval een uitzondering gemaakt wordt.

Tummers advertentie