Brandbom faalt bij brandstichting Swalmen

112 Featured Swalmen

Swalmen – Zondagochtend vroeg is geprobeerd om een geparkeerde auto aan de Meander in Swalmen in brand te zetten. Daarbij is mogelijk gebruik gemaakt van een brandbom. Op de straat liggen veel glasscherven en de geparkeerde auto heeft aanzienlijke brandschade. Mogelijk dat de dader of daders geprobeerd hebben om een gevulde glazen fles met brandbare vloeistof de auto in brand te zetten.

Na half zeven in de ochtend hoorde bewoners glasgerinkel, toen iemand uit het raam keek zag men hoe en deel van de auto in brand stond. Het vuur doofde zich zelf, de brandweer van Roermond heeft het voertuig nog gecontroleerd op eventuele smeulende resten. De politie onderzoekt wie de dader of daders zijn, en de reden is van de zinloze vernieling. Getuigen of personen die mogelijk meer weten worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie