Juwelier in binnenstad overvallen

112 Featured Venlo

Venlo – Juwelier Nellissen aan de Markt in Venlo is vanochtend overvallen. Wat de overvallers hebben buitgemaakt, is niet bekend gemaakt. Er zijn geen gewonden gevallen.

Twee in het zwart geklede mannen met bivakmuts vielen gewapend de winkel binnen. Ze bedreigden een medewerkster en sloegen vitrines in. Na de overval vluchtten de daders op een rode scooter. Die werd later ruim een kilometer verderop teruggevonden aan de Doctor Marie Curiestraat. De scooter is door de politie in beslag genomen en wordt onderzocht.

De politie is nog opzoek naar het tweetal, en riep via Burgernet op om tips te delen. Gezien de ligging in de binnenstad zijn er diverse getuigen. Ook beelden van cameratoezicht worden terug gekeken om meer over de daders te achterhalen.

Tummers advertentie