Roertunnel tijdje dicht na ongeval met vrachtauto

112 Roermond

Roermond – De Roertunnel is woensdagmiddag enige tijd afgesloten geweest na een aanrijding. In de tunnelbuis richting het zuiden ontstond er een aanrijding tussen een personen auto en een vrachtauto. Op camerabeelden van Rijkswaterstaat is te zien dat een personenauto tegen de rijrichting in tegen de tunnelwand staat. Slip sporen op het asfalt schetsen het beeld dat de auto in de tunnel gedraaid is na de aanrijding.

Bij de aanrijding is zover bekend niemand noemenswaardig gewond geraakt. Uit voorzorg werd de tunnel in beide richtingen afgesloten. Niet veel later werd de tunnel richting het noorden weer vrijgegeven. Nadat de voertuigen uit de tunnel waren kon ook het verkeer richting het zuiden weer door rijden.

Tummers advertentie