Frisse wind door Kare, elke vrijdag weekendluider

Events Featured Offenbeek

Offenbeek (advertentie) – Net klaar van werk, school, luieren of genoten van je welverdiende pensioen dag? Vanaf 2 februari opent Karé wekelijks de deuren op vrijdag vanaf 16:00 uur. Iedereen is van harte welkom, jong, oud en alles ertussen in. Het is maar net hoe jong je je voelt 😉 Er is hiervoor een flinke verfkwast door het café geraasd met een nieuwe frisse wind.

Je kunt er een heerlijk biertje drinken aan de bar onder het genot van heerlijke muziek dat speciaal samengesteld is onder het motto: voor ieder wat wils. Natuurlijk kun je altijd je favoriete plaat aanvragen.

Daag je vrienden of kroegmaten uit voor een potje kaarten, poolen, tafelvoetbal of Air Hockey en maak er een leuke dag/avond van. Je kunt er ook voor kiezen om een ingewikkelde kruiswoordpuzzel op te lossen in de krant van vandaag.

Tussendoor zullen er snacks en bites uitgedeeld worden om op de been te blijven. Voor de grotere trek kun je natuurlijk terecht bij de Grillerie.

Het team van Karé heet je in ieder geval van harte welkom!

Tummers advertentie