Onverlaten blijven stenen door ruiten gooien

112 Featured Offenbeek

Offenbeek – De voormalige kerk in Offenbeek die men ombouwt tot indoor trampolinepark heeft zwaar te lijden door vandalen. De eigenaren laten weten tegenover Ruiver.nl diverse malen aangifte gedaan te hebben vanwege de vernielingen. De politie laat weten dat er steeds vaker ramen worden ingegooid. “Dit is natuurlijk totaal zinloos en niet te tolereren”, schrijft de wijkagent.

Volgens de eigenaren zijn er afgelopen weken 6 ruiten ingegooid. Een schadebedrag is nog niet bekend, dat zal nog berekend moeten worden. Wel wordt er gewerkt aan cameratoezicht, om zo de daders snel te achterhalen. Via een oproep op Facebook vraagt de politie aan buurtgenoten ogen en oren op te houden om de kwajongens in de kraag te kunnen vatten.

Tummers advertentie