Ongeval met 4 auto’s op A73

112 Blerick Featured Venlo

Venlo – Een verkeersongeval op de A73 met vier personenauto’s heeft voor heel wat vertraging gezorgd tijdens de ochtend spits rondom Venlo. Even voor zeven uur ontstond er een aanrijding tussen Venlo-zuid en knooppunt Zaarderheiken.

Zover bekend zijn twee personen naar het ziekenhuis gebracht met onbekende verwondingen. Vanwege de hulpverlening en het politie onderzoek was er lange tijd een rijbaan open voor het spitsverkeer. Dat zorgde voor lange file’s op de A73 en onderliggend wegennet voor verkeer dat van oost- naar west-zijde van de Maas wilde reizen. Ruim een uur later werd de A73 volledig vrijgegeven, het duurde lang voor alle problemen rondom Venlo opgelost waren. Toedracht van de aanrijding is niet bekend gemaakt.

Tummers advertentie