CDA neemt voortouw in coalitie onderhandelingen

Featured Gem. Beesel

Reuver (inzending) – Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 heeft het CDA Beesel de meeste stemmen behaald. Het is gebruikelijk dat de grootste partij in de raad het voortouw neemt in het proces dat moet leiden tot een nieuwe coalitie binnen de gemeenteraad.

Na de eerste verkennende gesprekken door de fractievoorzitter van de grootste fractie met de lijsttrekkers/fractievoorzitters van de overige fracties is Terence Vroomen, als extern informateur, verzocht de eerste verkennende gesprekken te voeren met alle fracties van de VLP, Beeselse Lijst, Samen Verder en CDA.

De aftrap van deze verkennende gesprekken wordt gedeeld met alle fracties en verdere belangstellenden in een openbare bijeenkomst waarin ook afspraken gemaakt worden op welke wijze, vorm en inhoud wordt gegeven aan de verdere procedure om te komen tot de gewenste breed gedragen coalitie.

Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 4 april 19.30 uur in de burgerzaal van het gemeentehuis.

Inwoners van de gemeente Beesel zijn welkom bij deze openbare bijeenkomst. Burgers krijgen de gelegenheid om (verhelderings) vragen te stellen aan de woordvoerders van de partijen.

Tummers advertentie

1 thought on “CDA neemt voortouw in coalitie onderhandelingen

Geef een antwoord