Gezonde plannen voor oud fastfood pand

Featured Kessel Sport

Kessel – Het voormalige McDonald’s-pand in Kessel wordt, als het aan een Sevenumse franchise-ondernemer Bert Hillen ligt, een vestiging van sportcentrum Anytime Fitness. Momenteel loopt de definitieve vergunningsprocedure hiervoor bij gemeente Peel en Maas meldt Hallo Peel en Maas woensdag.

Momenteel zit er op het pand een horecabestemming, een vergunning is aangevraagd om dat te laten wijzigen naar een fitnessgelegenheid. Volgens de franchise-ondernemer is de lokatie in Kessel geschikt vanwege de ligging aan de provinciale weg. Over enkele weken moet duidelijk worden of het plan van de franchiser door kan gaan. Indien groen licht is gegeven, wordt het pand vanbinnen geheel gestript en neemt de buitenkant de huisstijl aan van het concern.

Fitnesscentra’s zijn laatste jaren flink in de bloei, met name de sportcentrums die 24/7 open zijn. Als kool verschijnen meerdere sportgelegenheden in dorpen en steden. De MacDonalds sloot in 2016 na 15 jaar voor het laatst haar deuren. De vestiging van de populaire fastfoodketen moest sluiten vanwege economische omstandigheden en sterk teruggelopen klandizie, dat veroorzaakt werd door de A73.

Als alles volgens plan verloopt kan men in augustus/september calorieën gaan verbranden waar 15 jaar lang heel wat calorieën zijn gebakken.

 

Tummers advertentie