Geschoten bij ruzie op straat, twee personen gewond

112 Featured Roermond

Roermond – Zondagmiddag zijn twee personen gewond geraakt na een schietpartij op straat bij Kitskensdal. Een getuige laat weten dat er een auto met hoge snelheid aan kwam rijden en tegen een boom en hek botste bij een begraafplaats.

Vervolgens ontstond er ruzie tussen vier mannen, allen waren gewapend. Twee hadden honkbalknuppels, twee andere hadden een vuurwapen op zak. De mannen met knuppels zouden gewond zijn geraakt, beide zijn naar het ziekenhuis van Maastricht gebracht. Twee traumahelikopters landde voor medische assistentie.

Wat de aanleiding was voor de ruzie en de schietpartij, weet de politie nog niet. Volgens een woordvoerder is het onderzoek nog in volle gang. Er wordt onderzoek gedaan bij de begraafplaats en op het parkeerterrein van voetbalclub EMS.

¬†Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Geef een antwoord