Fietsen vanuit Beesel; da’s pas gezellig!

Beesel Events Featured Sport

Beesel (inzending) – Op zondag 24 juni organiseert “Buurtvereniging Bussereind” de 2018 editie van de jaarlijkse fietsdag. Startend vanuit Beesel wordt U door het mooie Midden- en Noord Limburgse land geleid. Een fietsdag vol mooie plekken langs, en dit jaar, naar de overkant van de Maas, met verrassende en gezellige tussenstops. Er zijn 3 mooie fietsroutes uitgezet met afstanden van 20, 40 en 60 kilometer. De Beeselse Fietsdag trekt al sinds jaren deelnemers van heinde en verre, en mag zeker in uw fietskalender niet ontbreken.

Starten kan vanaf 10:00 uur. Inschrijven voor de 20 km afstand kan tot 15:00 uur, de 40 km tot 14:00 uur en voor de 60 km afstand tot 13:00 uur. De Beeselse Fietsdag start bij Café Janissen aan de Bussereindseweg 55 in Beesel, welke tevens het eindpunt is.

Tummers advertentie