Snackbar overvaller vlucht richting Duitsland na daad

112 Featured Venlo

Venlo – Een cafetaria aan de Venlose Kaldenkerkerweg is zaterdag begin van de middag overvallen. Dat gebeurde door een Duits sprekend persoon die met een vuurwapen de zaak binnen kwam. Nadat hij aanwezig personeel heeft bedreigd is hij er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.

Hij is met de buit te voet gelucht zijn richting Duitsland, de kans bestaat dat hij een vluchtvoertuig op zijn route klaar had staan. Bij de overval is niet geschoten en er raakte niemand gewond. Er waren geen klanten in de zaak tijdens het incident.

Geschrokken personeel gaf direct daarna een signalement door aan de politie. Zij verspreidde onmiddellijk een burgernetoproep aan omwonende om uit te kijken naar de man. Volgens een Burgernetoproep was de overvaller zo’n 1,80 meter lang en droeg hij een zwarte pet en zwart bomberjack.

Tummers advertentie