Weer feest op Beeselse kermis

Beesel Events Featured

Beesel (inzending) – Als beeselnaren en als organisatie kunnen we tevreden terug kijken op de vorige (en eerste) editie van de kermis. De kermis was voor ons gevoel al jaren niet meer het feest wat het ooit geweest is, waardoor we onze koppen bij elkaar staken om dit weer terug te brengen.

We streefde erna om een leuk en divers programma op te stellen, dat aan de wensen van elke generatie voldeed. Voor ons gevoel is dit gelukt, want wat een opkomst! Een bomvolle tent met diverse bands en DJ’s op het podium straalde gezelligheid uit, en resulteerde in een geweldig feest. Zowel bij de jeugd als bij de ‘oudere generaties’ gingen de voetjes van de vloer, op de muziek acts die varieerde van de jaren 60 tot nu. DJ Dicky veranderde op maandag de tent weer voor even in de de Drakeboch, om maar een van de hoogtepunten te benoemen. Komend jaar zullen er buiten de tent ook fataliteiten komen, zodat mochten we weer zo’n fantastisch weer als vorig jaar krijgen, mensen buiten de tent ook optimaal van de muziek kunnen genieten.

Het terugbrengen van de kermis tot het traditionele dorpsfeest zoals het vroeger was gaat niet vanzelf, en heeft tijd nodig. Maar wij zijn er van overtuigd dat gezien het succes van vorig jaar de mensen hier wel naar verlangen, en dit helemaal goed gaat komen.

De kermis in Beesel is van 25 tot en met 29 augustus.

Programma artiesten

Vrijdag:
-Trusic
-Jacksnhyde

Zaterdag:
-Kix
-Big Benny

Zondag:
-The Fonz & DJ Peuluh
-Unsteamed

Maandag:
-From USA
-DJ Dicky
De pessionado’s & Co konden dit jaar helaas niet komen.

Tummers advertentie