Telefoon en laptop op klaarlichte dag gestolen uit auto bij supermarkt

112 Featured Offenbeek

Offenbeek – Op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Greswarenstraat heeft een of meerdere dieven dinsdagmiddag buit gemaakt uit een geparkeerde auto. In de auto lag op dat moment een telefoon en een laptop, die door de dief of dieven zijn mee genomen.

Opvallend is dat dit gebeurde op klaarlichte dag, de kans is zeer aannemelijk dat er omstanders zijn die iets gezien kunnen hebben. Het slachtoffer heeft op facebook een oproep geplaatst om getuigen zich te melden, om zo de gestolen spullen mogelijk weer terug te krijgen.

HELP GETUIGEN GEZOCHT!om 15,00 uur vanmiddag op de parkeerplaats bij de Liddl in Reuver spullen als telefoon en laptop uit auto gestolen.Blauwe Aygo, stond geparkeerd naast de muur Liddl.Delen is fijn!

Geplaatst door Marion Ummenthum-Gehlen op Dinsdag 28 augustus 2018

Tummers advertentie