Aftellen naar Reuverse kermis is begonnen

Events Featured Gem. Beesel

Reuver – Na een gezellige kermis in Beesel is het komend weekend tijd voor een mooie kermis in Reuver. De opbouw is vandaag begonnen op het Raadhuisplein, attracties en tentjes vullen beetje bij beetje het centrum. Naast de attracties is er zoals gebruikelijk ook gezelligheid bij de horeca. Zo staan er weer tentjes bij café Ronckenstein waar vanaf vrijdagavond 21:00 de muziek begint te spelen.

Eind 2017 sloot café Friends haar deuren, daarmee zou er ook een eind komen aan de gezelligheid voor de attractie op het parkeerterrein van het gemeentehuis. De eigenaresse van café ’t Heukske speelt daar op in, en heeft een tapwagen laten plaatsen voor de deuren van Friends.

De weersverwachting voor komend weekend ziet er vooralsnog gunstig uit. Bewolkt, niet te veel zon, en minimale kans (maar wel mogelijk) op regen, en temperaturen tussen de 17 en 23 graden.

Tummers advertentie