13e USA Car Treffen Groot Succes

Events Featured Gem. Beesel Nieuws Reuver

Reuver – Afgelopen weekend bij het international USA car treffen zijn rond de 700 klassieke Amerikaanse bolides naar het terrein van manege de Paardenvriend gekomen om daar hun gepoetste bolides te showen, ze kwamen van her en der. Het bereik van het evenement dat jaarlijks terug keert in Reuver wordt nogmaals bewezen.

Volgens organisator Gerrit Hillen zijn er zelf bolides bij geweest die een tocht van wel 800Km hebben afgelegd om er afgelopen zondag bij te zijn. Organisator Gerrit Hillen laat weten dat de opkomst van en het publiek en de auto’s buiten verwachting was. Volgend jaar zou het evenement weer terug keren in Reuver met hopelijk een nog grote opkomst als dit jaar.

 

Video © Classic USA car treffen

Tummers advertentie

Geef een antwoord