Vrouw aangereden door auto, bestuurder rijdt door

112 Blerick Featured

Blerick – Donderdagmiddag is op de rotonde van de Burgemeester Gommansstraat vlak naast het station in Blerick een jonge vrouw gewond geraakt toen zij werd aangereden door een auto, die vervolgens is doorgereden. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis ze heeft door de botsing onder meer een gebroken been opgelopen. De politie heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan waardoor de weg deels was afgesloten.

De politie is nog op zoek naar de automobilist die na het ongeluk direct is doorgereden. Het betreft een rode Audi A3. Mensen die de auto met in het kenteken de letters/cijfers PTSX8 herkennen, of ergens hebben zien rijden met schade, worden gevraagd de politie te bellen.

** UPDATE **
De politie heeft inmiddels de rode Audi A3 aangetroffen, echter ontbreekt nog ieder spoor van de bestuurder.

 

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Geef een antwoord