Fors geldbedrag buit bij nachtelijke woning overval

112 Featured Kessel

Kessel – In de nacht van zondag op maandag zijn twee gemaskerde mannen een woning binnen gedrongen aan de Baarloseweg. Twee bewoners kregen de schrik van hun leven toen ze rond drie uur de overvallers in hun woning ontdekte. Ze bedreigden de bewoners met een steekwapen.

De daders gingen er vervolgens met een onbekende geldbedrag vandoor, de bewoners bleven op de schrik na ongedeerd. De politie heeft in en rondom de woning onderzoek gedaan naar sporen die tot de daders kunnen leiden. 

Laatste weken zijn er steeds vaker overvallen in de regio, de verwachting is dat het aantal alleen maar zal toe nemen. Zodra de nachten weer langer worden, zoeken de criminelen zorgvuldig hun doelwitten uit, bijvoorbeeld woningen, auto’s en horeca zaken.

Tummers advertentie