Zilver voor team met Beeselse Isis Levels op Nederlands Estafette Kampioenschap

Beesel Featured Sport

Amstelveen – Het estafetteteam van de meisjes junioren D van Scopias, Scopias Power, zijn tweede geworden op de Nederlandse Estafette Kampioenschappen. Lynn Behnke (Belfeld), Mette Jacobs (Tegelen), Jools van de Klundert (Venlo) en Isis Levels (Beesel) behaalden de zilveren plak op de 4 x 600 meter in een tijd van 7 minuut 25. De gouden plak ging naar het team van GAC uit Hilversum.

Scopias Power behaalde bij de indoor kampioenschappen in januari een gouden plak op de estafette. Met de tweede seizoentijd van dit seizoen in de boeken op de 4 x 60 meter, gingen de meiden er vol voor de 4 x 60 meter. De snelheid was prima, maar door een slechte wissel kwamen ze helaas niet verder dan een achtste plaats. De meiden waren erg gedreven om op de 4 x 600 meter te laten zien wat ze waard zijn. De vier dames overtroffen zichzelf en zijn met een tijd van 7 minuut 25 dus tweede geworden. Het podium bestond uit GAC Hilversum, Scopias Atletiek Venlo en het brons ging naar Flevo Delta.

Lynn Behnke (Belfeld), Mette Jacobs (Tegelen), Jools van de Klundert (Venlo) en Isis Levels (Beesel) behaalden een zilveren medaille.
Tummers advertentie

Geef een antwoord