Inbrekers aangehouden in Swalmen voor bedrijfsinbraak in Roermond

112 Featured Swalmen

Swalmen – Diverse agenten hebben dinsdagavond op verschillende plekken lange tijd staan posten om een aanhouding te kunnen verrichten. Even voor een uur werden er twee personen aangehouden die vanaf de Bosstraat de Grindbank op liepen met een hond.

De politie was geïnteresseerd in de twee personen vanwege een inbraak bij een bedrijfspand aan de Bredeweg in Roermond eerder die avond. Daarbij werd was er een duidelijk signalement bekend dat leidde naar een woning in Swalmen.

De aangehouden personen is een 26-jarige man uit Amsterdam en de bewoner van de woning in Swalmen zijn aangehouden toen zij de woning uit kwamen.

Na de aanhouding werd een woning aan de Meander doorzocht. Bij onderzoek werden gestolen goederen van het bedrijfspand in Roermond aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Tummers advertentie

Geef een antwoord