Brand op zolder snel geblust door de brandweer

112 Belfeld Featured

Belfeld – De brandweer heeft dinsdagavond een zolderbrand snel weten te blussen. De brand was ontstaan bij een manege aan de Sportlaan waar ook een horeca gedeelte zit. Door een hete kachelpijp is een houten vloer gaan branden. De brand zorgde voor rookontwikkeling dat werd opgemerkt door de eigenaren.

Aanwezige personen konden tijdig het pand verlaten en de hulpdiensten alarmeren. De eigenaar en de zoon zijn door de ambulancehulpdienst onderzocht en hebben geen verwondingen of ademhalingsproblemen opgelopen.

De brand is om 22.20 uur gemeld en om 22.45 uur werd het sein brandmeester gegeven. Naast de brandschade op de zolder heeft het horecagedeelte waterschade opgelopen. De paarden bevinden zich in een ander gedeelte van het pand, en waren dus niet betrokken bij het incident.

Tummers advertentie