Koude nacht voor kat in boom

112 Beesel Featured

Beesel – Afgelopen nacht was een koude nacht voor een kat in een boom aan de Burgemeester Janssenstraat. Het 1-jarig diertje had in de loop van maandag het avontuur gezocht in een hoge boom, en durfde niet meer zelfstandig naar beneden. Dinsdagochtend gingen de eigenaren opzoek naar de kat, die al miauwend op 12 meter hoog in de boom zat.

De Reuverse brandweer werd vervolgens gebeld om te helpen. Echter was de ladder niet lang genoeg om bij de kat te komen, de hulp van de Roermondse hoogwerker werd gevraagd om hoog in de boom te komen. Zij wisten bij de kat te komen, echter verzette hij zich zo hevig en beet een brandweerman door de handschoen die hem vervolgens los liet. Vanuit het bakje wilde de kat weer terug de boom in, dat mislukte. Vanaf 8 meter viel het beestje naar beneden en rende er vervolgens vandoor.


Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Geef een antwoord