Vernielzuchtig tuig houdt wederom huis in het centrum

112 Featured Swalmen

Swalmen – De ondernemers in het centrum balen als een stekker, drie keer in een maand tijd vonden er een of meerdere personen het nodig om niet hun eigendommen moedwillig te vernielen. Inwoners en ondernemers in de kern van het dorpje moeten veel moeite doen om hun geliefde omgeving er proper en vriendelijk er uit te laten zien.

Een van de ondernemers denkt dat er personen zijn die die moeite niet kunnen waarderen en vernielen alles wat los en vast staat. Bloembakken worden leeg geplukt, auto’s worden beschadigd, ranzige substantie tegen de ramen, niemand begrijpt er de humor of het praktisch nut van.

De politie is reeds geïnformeerd over de vernielingen, en hoort graag of er personen zijn die mogelijk meer weten over de vernielingen.

Tummers advertentie