Brand in appartement tijdig ontdekt door bewoner

112 Featured Venlo

Venlo – Een bewoner van een appartement aan de Burgemeester Bloemartsstraat is in de nacht van zaterdag op zondag naar het ziekenhuis gebracht na een korte en hevige brand. De brand zou zijn ontstaan in de keuken van de woning, die binnen rap tempo de hele woning blank van de rook zette. Volgens de brandweer werd de brand tijdig ontdekt door de bewoner, die de hulpdiensten kon waarschuwen. De bewoner zou naast rook-inhalatie ook diverse brandwonden hebben opgelopen.

Directe buren van de woning werden door de brandweer ontruimd vanwege hevige rookontwikkeling. De bewoners werden opgevangen door de overburen, in afwachting dat de brandweer de woningen weer vrij gaf. De brandweer gaat onderzoek doen naar de exacte oorzaak van de brand.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie