Grote brand verwoest loodsen op Groot Boller

112 Blerick Featured Venlo

Venlo – Een dakdekkers bedrijf is in de nacht van zondag op maandag verwoest door een grote brand. Het bedrijf dat meerdere loodsen aaneengesloten heeft aan de Voltastraat stond in lichterlaaie toen de brandweer arriveerde, enige dat zij konden doen is voorkomen dat het vuur over zou slaan naar omliggende panden.

De hulpdiensten rukten massaal uit om het vuur te bestrijden De brandweer schaalde al snel op naar zeer grote brand. De rook dreef af in de richting van de woonwijk Klingerberg. De brandweer zette meetploegen in om eventuele schadelijke stoffen in de directe omgeving te kunnen meten. Daaruit bleek dat er naast dat rook ongezond is, geen verhoogde concentratie’s gevaarlijke stoffen gemeten werden.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Opvallend is dat de afgelopen maanden al meerdere branden zijn uitgebroken op bedrijventerreinen in Venlo.

Tummers advertentie