Expert Reuver gaat sluiten, Witte Hal neemt pand over

Featured Reuver

Reuver – Er lijkt maar geen eind te komen aan de sluitende bedrijven in Reuver, waar het ene bedrijf verdwijnt, blijft er jaren lang een leeg pand achter. Vanaf 2019 verdwijnt ook de Expert uit het straatbeeld van Reuver. Op Facebook kondigt het bedrijf een opheffingsuitverkoop aan, de zaak sluit definitief op 31-12-2018 voor het laatst haar deuren. Het is bij het maken van dit bericht onduidelijk wat voor het personeel geregeld is. Het pand komt niet lang leeg te staan, Witte Hal neemt namelijk de lokatie over, en zoeken nog personeel. Bij Witte Hal met Kwik-Rep service kun je terecht voor de aanschaf, onderhoud en reparatie van witgoed, televisie, audio en overige huishoudelijke apparaten.

Begin 2019 openen we onze nieuwe winkel aan de rijksweg 118 in Reuver. Voor deze winkel zijn wij ook op zoek naar…

Geplaatst door Witte Hal op Woensdag 28 november 2018

Jarenlang hebben lokale ondernemers het moeilijk, het internet is de grootste boosdoener. Daar waar speciaalzaken de consument adviseren en service bieden, geeft dat webwinkels de mogelijkheid om te besparen op personeels- en winkelruimte kosten. Winkels zitten vaak in huurpanden, waarvan jaarlijks de tarieven stijgen, dat tegen dalende inkomsten is voor veel ondernemers de laatste drempel om de zaak te sluiten.

 

Helaas hebben wij moeten besluiten om onze winkel te sluiten per 31-12-2018. De bestellingen die bij ons zijn gedaan en…

Geplaatst door Expert Reuver op Dinsdag 4 december 2018

Tummers advertentie