Bestelbus en tent in brand op Rijksweg-Zuid

112 Belfeld Featured

Belfeld – De hulpdiensten zijn maandag in alle vroegte uitgerukt naar de Rijkweg-Zuid vanwege een brandend voertuig bij een woning tussen Belfeld en Reuver.

Even na vier uur ontving de brandweer de melding, die vervolgens met twee blusvoertuigen en een waterwagen uitrukte. Bij een woning zou er door nog onduidelijke redenen een bestelbus en een aangrenzende tent in brand hebben gestaan. Hierin stond een scooter en andere materialen opgeslagen. De politie gaat uit van brandstichting en roept getuigen op om zich te melden.

Beide stonden vlak naast een woning, om te voorkomen dat het vuur over zou slaan, rukte de brandweer met voldoende middelen uit.

De bewoners van het pand konden zich tijdig in veiligheid brengen. Een tiental bewoners van aangrenzende woningen werden korte tijd geëvacueerd. Ze konden later weer terug naar hun woningen. Door de brand heeft de woning rookschade opgelopen, verder raakten geen personen of dieren gewond.

Foto: Brandweer Belfeld
Foto: Brandweer Belfeld
Foto: Olaf Simons

Heeft u meer informatie en eventueel beeldmateriaal? Inzenden is mogelijk via [email protected].

Tummers advertentie

Geef een antwoord