Kerstfeest eindigt in knokpartij met tenminste een gewonde

112 Featured Offenbeek

Offenbeek – Het is al jaren gezellig bij het kerstfeest op eerste kerstdag in de Schakel, met een goed gevulde zaal is het voor vele een leuke manier om de dag af te sluiten. De avond eindigde voor tenminste één aanwezige bij de huisartsenpost na een vechtpartij. Door de knokpartij even na twee uur was het feest ook meteen afgelopen. 

Hij heeft in de chaos hoofdletsel opgelopen, vermoedelijk een ploertendoder terwijl hij zich in veiligheid wilde brengen en er om hem heen gevochten werd. De ploertendoder, of een deel daarvan, werd later gevonden en is in handen van de politie. Door het slachtoffer is er ook aangifte gedaan bij de politie.

De vechtpartij zou zijn ontstaan nadat een bezoeker werd aangesproken op zijn gedrag. Naar verluid zou hij een meisje betast hebben, vrienden daarvan hebben hem daarna de zaal uit gezet. Later zou hij terug gekomen zijn met vrienden en mogelijk het slagwapen, vervolgens brak de chaos uit.

De politie wilt graag in contact komen met getuigen en met eventuele andere slachtoffers om een duidelijk beeld te krijgen wat er allemaal gebeurd is en wie daar voor verantwoordelijk is. Er gaat vooral interesse uit naar de eigenaar van de ploertendoder, indien iemand weet wie zulk wapen in bezit heeft gehad kan zich eveneens melden bij de politie via 0900-8844. 

De ploertendoder dat lijkt op het wapen dat gebruikt is in de zaal.
Tummers advertentie