Ligfiester gewond na aanrijding tegen boomstam

112 Featured Swalmen

Swalmen – Een bestuurder van een ligfiets is donderdagavond gewond geraakt nadat hij tegen een boomstam is gereden. Dat gebeurde toen hij vanaf een ruiterspad de Bosstraat op wilde rijden en daarbij de boomstam niet heeft gezien.

Door de klap kwam de bestuurder klem te zitten met zijn hoofd tussen de boomstam en zijn voertuig. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen vanwege ernstig hoofdletsel dat hij heeft opgelopen.

Boomstammen liggen op verschillende paden naast de openbareweg om te voorkomen dat automobilisten door het bos kunnen rijden. De stammen hebben geen reflectoren en kunnen daardoor lastig te zien in het donker.

Foto: Fer Traugott
Tummers advertentie

1 thought on “Ligfiester gewond na aanrijding tegen boomstam

Geef een antwoord