Swalmertunnel enige tijd afgesloten na aanrijding

112 Featured Swalmen

Swalmen – De Swalmertunnel is enige tijd afgesloten geweest na een aanrijding tussen een personenauto en vrachtwagen. Dat gebeurde in de flauwe bocht vlak voor de afrit bij het Retailpark. De brandweer werd gealarmeerd vanwege dat een persoon bekneld zou zitten, dat bleek uiteindelijk niet zo te zijn. Twee andere auto’s en een vrachtwagen konden de voertuigen tijdig ontwijken om een ernstige aanrijding te voorkomen.

Vanwege brokstukken op het wegdek heeft Rijkswaterstaat de Swalmertunnel enige tijd afgesloten richting het zuiden. De brandweer heeft geholpen met het vrijmaken van de rijstroken.

Na een half uur werd de tunnel vrijgegeven toen de brokstukken en de voertuigen geborgen waren. Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren is bij het maken van dit bericht niet duidelijk. Volgens de weginspecteur van Rijkswaterstaat raakte er niemand gewond.

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie