Ruud I (van Deuzen) prins van CV de Drake

Beesel Featured

Beesel (inzending) – Zaterdag 9 februari 2019 is Ruud van Deuzen uitgeroepen als prins Ruud I van CV de Drake uit Beesel. Met zijn jongere broer Niek als adjudant gaat hij deze vastelaovend in Beesel voorop onder zijn motto: ‘Neet verzake, mer fieës make!’

In het dagelijks leven is prins Ruud (30) ondernemer/projectmanager bij zijn eigen ingenieursbureau United Engineers. Hij woont samen met zijn verloofde Evelien. In zijn vrije tijd voetbalt Ruud in de selectie van de Beeselse voetbalvereniging Bieslo en in het tweede elftal van zaalvoetbalvereniging Tornado. Een andere hobby is snowboarden; wanneer het even kan, zoekt Ruud de sneeuw op in Oostenrijk.

Als adjudant koos Ruud voor zijn broer en beste vriend Niek (28), werkzaam als European Treeworker bij Herman Vaessen. Samen houden ze wel van een feestje vieren en bedachten ze het motto ‘Neet verzake, mer fieës make’. Want juist met de vastelaovend worden de mooiste herinneringen gemaakt; de rest van het jaar is het leven al serieus genoeg. Sowieso is de familie Van Deuzen een echte vastelaovesfamilie: Niek is lid van de Drakekapel, zus Lienke is een echte vastelaovesvierder en ouders Jac en Leonne zijn allebei lid van joekskapel Mazes Mina.

De receptie van prins Ruud I en adjudant Niek is op zaterdag 2 maart vanaf 20.30 uur bij De Bongerd in Beesel. Met optredens van Big Benny en LVK-finalist Hoondervel!

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie