Automobilist merkt te laat dat de weg eindigt

112 Featured Tegelen

Tegelen –¬†Een automobilist heeft in de nacht van woensdag op donderdag bijzonder veel geluk, en pech gehad. Ten eerste reed hij met +100km/h Steenweg (achter het station) in Tegelen, op het kruispunt met de Vijverlaan zag hij te laat dat de weg ophield, meters lange remsporen tot gevolg, duikt hij de struiken in en komt tegen een boom tot stilstand. Hij raakte niet gewond en kon zelf het voertuig verlaten.

Volgens een getuige verklaarde de man niet te weten wat er mis is gegaan. Een blaastest wees uit dat de bestuurder niet gedronken had. De politie heeft vervolgens zijn rijbewijs ingevorderd, en mee genomen naar het bureau voor verhoor om de toedracht nader te onderzoeken. Een berger heeft het de zwaar beschadigde auto uit de struiken getrokken.

Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie