Auto op de kant na aanrijding Provincialeweg

112 Featured Tegelen

Tegelen – Een persoon is zaterdagmiddag gewond geraakt na een aanrijding op de Provincialeweg tussen Belfeld en Tegelen. Ter hoogte van de Bakenbosweg kwamen twee voertuigen in aanraking, een daarvan kantelde en kwam tegen een lichtmast tot stilstand.

Vanwege de aanrijding werd de toegang naar Bakenbosweg afgesloten. De politie heeft ter plaatse gesproken met de betrokkenen en getuigen. Een berger heeft beide voertuigen die zwaar beschadigd raakte mee genomen.

De aanrijding werd veroorzaakt toen een van de voertuigen vanaf de Provincialeweg de Bakenbosweg op wilde rijden. De automobilist die afsloeg controleerde of hij de goede richting op ging, terwijl hij twijfelde rolde de auto langzaam door. De andere auto zag dat en remde af, maar kon een aanrijding niet meer voorkomen.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie