Bacchus Beesel: Friedje

Beesel Events Featured Gem. Beesel

Beesel – Het Bacchus uitroepen in Beesel was dit jaar later dan gebruikelijk, het viel ook nog eens samen met het prins uitroepen in Reuver. In aan afgeladen zaal van de Troubadour werd Bacchus Friedje, Lars Simons, uitgeroepen als Bacchus 2019, samen met zijn adjudanten Stan van Rijswick en Lars Timmermans.

Het feest begon pas echt na het uitroepen van zijn spreuk: “Al höb ich nog zonne groeëte kater, ‘t lètste waat ich zal drinke is water!

Diverse Bacchus clubs uit de buurt woonden het uitroepen bij, zo waren Horn, Wessem, Maasbracht en een kleine delegatie (ivm Prinsebal) uit Reuver present. Dj’s Ralph en Roy wisten traditioneel weer iedereen met de voetjes van de vloer te krijgen. De receptie van Bacchus Friedje is komende vrijdag (22 februari) vanaf 20:00 in het Bacchushoes de Troubadour. 

 

Foto's: David Dunnaway / Klik op de afbeelding voor meer foto's
Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie